Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya için çok elan yumuşak olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı yer sarsıntısı simultane esner ama yıkılmaz.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, şimendifer yahut kargo uçakları ile yapılmaktadır.Yaklaşık 7m ahşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi kırmızıır.Vasati yekûn gravite 7-9 titrem arasında değişir.

Engel lakırtıınlığı aile pahaını etkileyen bir öbür unsurdur. Prefabrik evlerde ölçünlü olarak dış cidar 10 cm iç duvarsa 5 cm lafınlıktadır. Daha ali seda izolasyonunun yakalanabilmesi dâhilin iç duvarlarda da 10 cm lakırtıınlıkta paneller yeğleme edilebilir.

Hızlı üretimden oturuma müheyya montaja 1 ay kadar güdük zamanda dubleks prefabrik mekân sahibi olabilirsiniz

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son aşama dayanıklı ve esenlamdır. Uygun beton evler gibi uzun seneler boyunca mihnetsız olarak kullanılabilen bu bünyelar, şehir süresince ve doğcezire güvenle yeğleme edilir. Karşı sayısı ve kullanılan malzemenin kalitesi de katkısızlamlık konusuna makro oranda hasiyet değer.

Prefabrik konutlar 4 sezon kullanıma olanak sağlamlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her ülke şartlarına orantılı bina üretilebilmektedir. Kuruluşların kurulacağı kavuşum iklim özellikleri dikkate aldatmaınarak üretim örgülmaktadır.

Prefabrik evler, tutkun emniyetliği ve izolasyon dair yüksek standartlarda düz yazı edilir. Evler çoğu kez yangına dayanıklı malzemelerle kurma edilir ve mukteza izolasyonu bulmak derunin özel malzemeler kullanılır.

Prefabrik binalımızda kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Yalnızca yekta katlı betonarme binaların üzerine konstrüksiyonlabilmektedir. Alttaki binanın bek ve müstevi bir tavan zeminine ehil olması gerekmektedir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma imkân sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına akla yatkın yapı üretilebilmektedir. Binaların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim örgülmaktadır.

Prefabrik beyit fiyatları 2+1 dışında tüm anık soy fiyatları içinde dahil olan prefabrik ev fiyatları duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile baş başa   olabildiğince uygundur. Ufak bir alışveriş meyanştırması yapan herkes görecektir ki, opsiyonlar ne olursa olsun, anık soy fiyatları diğer mimarilara için soylu erki kalmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Sizde hoppadak seçtiğiniz ev modeline ait makul pahaı öğrenmek bağırsakin öneri alabilirsiniz. Anahtar doğrulama prefabrik mekân fiyatları 2022 yılında soylu erki olması sayesinde yalnız satın alabilirsiniz ve hoppadak evinizi kurabiliriz. Sizlerede evinizin içinde ailenizle bile huzurla çayınızı yudumlamak lakırtıır. Prefabrik dar fiyatları başka dokumalarla karşılaştırıldığında berenarı elverişli fiyatlı kalmaktadır. Değişen piyasa koşulları sonucunda her sabık yıl klasik usulde kurma edilen evler ve prefabrik sülale ederı arasındaki makas açılmaktadır.

Faydalı, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev bark yaptırmak talip her müşterimizin bu dokumaları farklı bir adrese yapmış oldurmak istemesidir.

Report this wiki page